Ga mee op ontdekkingsreis met Mayawijsheid

Filed in nieuwe tijd by on 19 oktober 2014 0 Comments

Weer op ontdekkingsreis…

Tijd om weer te gaan schrijven. Tijd om weer verslag te gaan doen van mijn eigen ontdekkingsreis. De afgelopen maanden stond de reis even stil. Afscheid nemen van mijn droombaan bij Syntens, mijn lichaam de tijd gegeven om op te laden na een emotionele en uitputtende tijd en ontdekken wat er nu op mijn pad komt om mijn weg te vervolgen.
En het is bijzonder om te merken dat het echt zo werkt. Door stil te zijn, het even niet te weten en af te wachten dienen zich nu weer signalen aan die mij de weg wijzen. Eén daarvan is de Mayawijsheid. Daar weet ik al veel van, maar ik laat mij er nog niet altijd door leiden. Te druk met het dagelijks gedoe om bewust om te gaan met de grote energiestromen die ons omringen.

Maya wijsheid voor je levensreis

cover_tzolkin_levenspadenboek

Niet toevallig kwam gisteren het nieuwe boek van Elvira van Rijn uit met de titel Maya wijsheid voor je levensreis. Tijd om weer op reis te gaan. In het boek beschrijft zij de 20 levensreizen waarin, volgens de Maya’s, ieder van ons geboren is. Elvira duidt de levenspaden aan de hand van mensen die deze reis maken. En nu is mij toegevallen dat Elvira mijn boek Klein is het nieuwe Groot heeft gebruikt om mijn levensreis, de Rode Hemelwandelaar, te duiden aan de hand van mijn citaten. Het is heel bijzonder om te lezen hoe Elvira mijn reis herkent en versterkt. Zij geeft mij nu letterlijk de moed om mijn ontdekkingstocht weer te gaan vervolgen.

Rode Hemelwandelaar en Witte Tovenaar

Mijn levensreis is die van de Rode Hemelwandelaar: de boodschapper en dienaar van het Hoger Signaal die intelligentie, inzicht en inspiratie verzamelt om zo een boodschap achter te laten in de wereld die bewustzijn verruimt en transformatie bevordert. Het is de pioniersenergie die de moed geeft om het veilige huis achter zich te laten om op ontdekkingsreis te gaan. Ik doe dit vanuit de persoonlijkheid van de Witte Tovenaar, de sjamaan die het vermogen heeft om haar eigen wil in overeenstemming te brengen met de hogere wil. Die luistert naar het weten van haar hart. Ontdek in het boek van Elvira ook jouw levensreis en kijk af bij anderen.

Zelf aan de slag

Naast een boek heeft Elvira ook een werkboek gemaakt waarin je jouw eigen levensreis kunt volgen en duiden. Een mooie manier om de grotere beweging in je eigen leven te ontdekken en ontcijferen. Ik ben er meteen mee begonnen. Iets voor jou, kijk dan op de website van Elvira.

Ik wil eindigen met de DNAfirmaties van Elvira voor ons allemaal. Hierin ligt al ons potentieel verborgen:

 

 • Ik ben licht, liefde en warmte
 • Ik ben mijn eigen moeder
 • Ik ben mijn eigen vader
 • Ik ben een uniek kind van de schepping
 • Ik ben het volledige potentieel
 • Ik ben de instinctieve kracht om te vernieuwen
 • Ik ben het begin en het einde
 • Ik ben de helende hand
 • Ik neem stralend mijn eigen plek in
 • Ik laat mijn licht schijnen
 • Ik ben trouw aan mijzelf
 • Ik ben het onbevangen kind
 • Ik creëer
 • Ik ben een ontdekkingsreiziger
 • Ik luister naar het weten van mijn hart
 • Ik overzie het grote plan
 • Ik volg mijn innerlijke leiding
 • Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen
 • Ik ben een spiegel voor mijzelf en anderen
 • Ik breng energie om te vernieuwen
 • Ik breng licht, liefde en warmte

 

Zo is het
Dat is wie ik ben
Ik ben een andere jij.

Elvira van Rijn

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie