Klein is het nieuwe Groot

“Grootse veranderingen beginnen met kleine stappen.”

Over het boek: Klein is het nieuwe Groot

‘Ik geloof dat het steeds crucialer zal blijken om winst te maken door waarde toe te voegen en tegelijkertijd rekening te houden met het welzijn van anderen.’

In ‘Klein is het nieuwe Groot’ worden bestaande hiërarchieën doorbroken, komt de nadruk weer te liggen op de menselijke maat en zijn binding van medewerkers en permanente talentontwikkeling speerpunten. Vanuit gedeelde waarden samen werken aan relevante toegevoegde waarde voor klanten en de maatschappij. Niet de multinational speelt hierin de hoofdrol, maar het MKB, dat dankzij haar veerkracht beter in staat is innovatieve samenwerkingsverbanden te creëren, structuren los te laten en het beste uit mensen te halen.

Herman Wijffels, hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke verandering:
“Zoals Caroline het in dit boek mooi zegt: de grootste misvatting over sociale innovatie en transformatie is, dat het over een ander gaat. Sociaal innoveren begint klein, bij mijzelf en bij jou, en leidt tot grote ambities en dromen voor ons allemaal.”

Klein is het nieuwe Groot

Boekje Klein is het nieuwe groot

Het boek is gratis te downloaden: Klein is het nieuwe groot
en te bestellen via caroline.rijnbeek@me.com.

Visie op innovatie

In de reeks ‘Visie op innovatie’ presenteren bevlogen adviseurs van Syntens Innovatiecentrum hun kijk op de veranderingen om ons heen. En ze laten zien welke kansen er liggen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Meer lezen in deze reeks: ‘De mens centraal in de nieuwe economie’ door Anke Wiersma. Haar boek is te downloaden via de site van de mkbkrachtcentrale.nl bij de oprichters.

Klein is het nieuwe groot