Wat anderen zeggen….

Basti Baroncini Basti Baroncini. Interviewer, gespreksleider, dagvoorzitter

Caroline heeft me de afgelopen jaren een paar keer gecoacht. Zo eens in de zoveel tijd zijn we gaan wandelen in het bos, en namen we het leven door.
Voor mij is het steeds weer bijzonder om te voelen hoe ik deze gesprekken verlaat. Vol zelfbewustzijn, vol koers en richting, vrolijk en krachtig, maar vooral: ontdaan van alle ballast. Caroline scheidt de zin van de onzin, waarmee alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Momenteel ben ik in Arnhem voortvarend een debatcentrum aan het opbouwen; en zonder haar hulp had ik nooit zover kunnen komen.

Edwin van der Ham iEdwin van der Ham. Directeur/eigenaar van Montapacking, de fulfilment specialist in logistieke afhandeling van webshoporders

Sinds 2000 is Caroline als Syntens adviseur betrokken bij onze organisatie. Aangezien Montapacking een snel groeiende en platte organisatie is, spelen er met regelmaat vraagstukken op het gebied van organisatie, omgang met medewerkers, omgang met procesgericht vs flexibel klantgericht werken. Caroline heeft samen met een aantal mensen uit onze organisatie een aantal kernwaarden uitgelicht en ons geholpen om hier op een praktische en creatieve wijze invulling aan te geven. Ze geeft praktische tips, is kritisch, komt met vernieuwende ideeën, adviseert, innoveert en stimuleert. Caroline is het praktijkvoorbeeld van een adviseur die het MKB nodig heeft om niet mee te hoeven doen aan de crisis.

✅ Robert Hendriks Energy & Safety Specialist Robert Hendriks. Algemeen Directeur Volt Elektro Groep

Caroline heeft voor onze organisatie veel en vooral mooi werk verricht.
Het stimuleren van samenwerkingen en hierdoor het laten inzien van nieuwe invalshoeken zijn kernkwaliteiten die Carline weet op te halen bij mederwerkers en betrokkenen.
Een echte netwerker en verbinder die het uiterste doet om je verder te helpen zonder daar wat tegenover te stellen.

* Iemand die je graag in je organisatie hebt!

Tjitske Cazemier Tjitske Cazemier. Hogeschooldocent Hogeschool Utrecht

Caroline is al jaren een betrokken en bevlogen docent en trainer bij ons Instituut. Ze toont hierin zowel een gedegen vakkennis als een breed scala aan docent- en coachingskwaliteiten. Ze wordt door studenten dan ook hoog gewaardeerd. Ze is erg betrouwbaar in haar inzet en altijd bereid om wat extra te doen als dat nodig is.
Caroline heeft een brede ervaring en orientatie en is erg leergierig. Ze is up to date met alle nieuwste ontwikkelingen in haar eigen vakgebied, maar ook voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe terreinen, zoals NLP en intuitief coachen.

Mieke Bakkenes Mieke Bakkenes. Senior Policy Advisor Ministerie van Economische Zaken.

Caroline spreekt zowel de taal van beleidsmakers als van ondernemers. Zij slaat tussen deze twee werelden een brug. Zij is zeer inspirerend om mee samen te werken en weet nieuwe initiatieven goed van de grond te krijgen. Caroline beschikt over een uitgebreid netwerk bij bedrijven, kennisinstellingen en overheid dat zij ook goed weet aan te boren en mee te krijgen.

Hanske Plenge Hanske Plenge. Oprichter/partner PIT, Platform Innovatie Toezicht. Ondernemer Governance, Goed bestuur, Diversiteit

Caroline straalt als zij vertelt over haar werk. En weet dat ook goed over te brengen op anderen. Er ontstaat echt een positieve flow; het kan anders, het kan beter en laten wij gewoon beginnen.
Caroline heeft op onze bijeenkomst voor het Netwerk Vrouwelijke Commissarissen een inspirerende inleiding gehouden over innovatie, “Klein is het nieuwe Groot”. Zij weet moeiteloos wetenschappelijke inzichten te combineren met aansprekende, praktische voorbeelden waardoor het onderwerp echt gaat leven.
Ook haar prettige, open manier van samenwerken werkt hieraan mee.

Henk W. Volberda  Henk W. Volberda. Professor of Strategic Management & Business Policy, Rotterdam School of Management, Erasmus University

Ik ken Caroline Rijnbeek als de belangrijkste champions van sociale innovatie in het MKB. Binnen Syntens heeft zij een substantiele bijdrage gegeven aan innovatieverhoging en productiviteitsverbetering van het MKB via verschillende projecten als het slimste bedrijf, de MKB krachtcentrale en divesre andere initiatieven.