Mijn complimenten

29 april 2020
Complimenten aan alle dappere mensen in organisaties die nu durven te experimenteren. En specifiek aan Joukien Haan van FNV Professionals. Goed bezig!

9 maart 2020
Complimenten aan Gerrit Jan Spek, die zijn liefde voor de natuur zo graag deelt met mensen om hem heen. Dank je wel voor de prachtige filmpjes, elke keer weer.

4 september 2019
Een dik compliment aan mijn vriendin en prachtig mens Carien van Hooff, die zulke mooie bewegingen aanjaagt in de zorg, zoals nu bij “Wij zien je wel“. Ouders en gezinnen met enorme complexe zorgvragen zo te ondersteunen dat ze weer eerst en vooral ouders en gezinnen kunnen zijn. Go, go, go, Carien!

12 oktober 2018
Complimenten aan Sylvia Bronkhorst die via haar initiatief HAN 2.0 studenten via een minor de mogelijkheid geeft om zelf de ontdekkingsreis aan te gaan en zich te ontwikkelen tot de ‘beste versie van zichzelf’.

9 september 2018
Complimenten aan Joske Elsinghorst voor haar inzet om verbinding en verwondering te brengen in het leven van mensen en kinderen door het ontwikkelen van kabouterroutes met verhalen over gewone mensen die bijzondere dingen doen.

28 augustus 2018
Dank je wel Juul Martin en Linda Commandeur voor de uitnodiging om deel te mogen zijn van het initiatief School voor Wereldverbeteraars. Er zit een wereldverbeteraar in ieder van ons. Moge die gaan stralen.

20 juni 2018
Mijn complimenten aan stagebegeleider Niels Detmar van Mariëndael.
Dank je wel, Niels, dat jij met een open houding en optimistische blik kijkt naar de kansrijke en mooie kanten van onze dochter, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Ik ervaar jou als een enorme steun als ouder en als lichtend voorbeeld in het onderwijs. Ga zo door.

7 juli 2016
Complimenten aan Sophia Adler voor haar enorme inzet voor nieuwkomers, waarbij zij de mogelijkheden en gelijkwaardigheid voor laat gaan op de regels en onmogelijkheden.

18 juni 2016
Complimenten aan Ihab Hilal, die als Syrische nieuwkomer voor mij een voorbeeld is hoe we samen kunnen werken aan een betere samenleving. Hij activeert andere nieuwkomer om zo snel mogelijk te integreren en hun talenten in te zetten bij bedrijven die ze nodig hebben. Zo levert hijzelf, en de nieuwkomers die hij activeert een positieve bijdrage aan de Nederlandse samenleving. En dit compliment is eigenlijk aan alle nieuwkomers die met hetzelfde enthousiasme als Ihab aan de slag zijn.

23 mei 2016
Een groot compliment voor Joy van der Stel voor haar ontembare energie om te laten zien en ervaren dat mensen met een anderswerkend lichaam een gelijkwaardige plek in de maatschappij kunnen innemen en dat ook verdienen. Laat je inspireren door haar nieuwe boeken: de kracht van zelf doen, de kracht van loslaten en de kracht van handen op de rug. http://www.empowermij.com/bookshop.htm

19 april 2016
Complimenten aan alle deelnemers en ambassadeurs van Wij maken het onderwijs, en speciaal aan Gini en Petra. Mooi om te zien hoeveel gepassioneerde mensen van binnen en buiten het onderwijs zich inzetten voor eigentijds, leerzaam en divers onderwijs waar kinderen veilig kunnen leren zichzelf en de wereld te verkennen.

14 februari 2016
Dank je wel Denys Goossens voor het delen van jouw kennis en enthousiasme over Human Design. Ik heb er enorm van genoten en kijk uit naar het volgende blok.

20 oktober 2015
Complimenten aan Renzo Deurloo en zijn bedrijf GreenFox voor het herkennen en erkennen van de kwaliteiten van mensen met een ‘etiket’ en het realiseren van volwaardig werk voor deze mensen. Wat geven zij een mooie draai aan de Participatiewet. Zulke kanjers hebben we nodig in Nederland.

19 september 2015
Complimenten aan Amy van Son en haar hele TEDxArnhem team, voor het realiseren van een fantastische, ontroerende en indrukwekkende eerste editie van TEDx Arnhem. Een prachtige ode aan de vorig jaar overleden Wubbo Ockels met het thema “we are all astronauts on spaceship Earth.

9 september 2015
Een groot compliment aan Pascal Bos van Jazo Zevenaar:
* voor zijn lef om alleen nog maar te doen waar hij goed in is, namelijk mensen in beweging en verandering krijgen en houden;
* voor zijn optimisme en enthousiasme om dit verhaal ook steeds weer te delen, waardoor anderen er van kunnen leren:
* en voor zijn bescheidenheid over zijn bijdrage, die ECHT heel wezenlijk is.
Ga door, kanjer!

14 mei 2015
Een compliment aan Nadine, Dick, Mark en alle andere mensen van Voys, voor hun gastvrijheid, openheid en enthousiasme om hun manier van werken vanuit plezier en persoonlijke groei onvoorwaardelijk te delen met andere bedrijven die ook groots willen groeien.

2 april 2014
Een compliment aan mijn vriendin Nicole van Herwaarden, omdat zij haar talenten inzet om bij te dragen aan het beter leren lezen van kinderen met een taalachterstand. Wat een mooi werk!

31 december 2013
Een compliment aan Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia voor zijn geweldige initiatief en inspanning om alle die mooie momenten van prachtige mensen te verzamelen en zichtbaar te maken via www.mijnmoment.com. Echt de moeite waard om te bekijken.

13 november 2013
Een groot compliment aan Noor en Yoeke voor een bijzondere Strategie & Magie sessie. Mooi om te ervaren hoe je elkaar kunt dragen en steunen om werkelijk volledig jezelf te zijn en je bestemming te volgen. Dank lieve vrienden, ik draag jullie, en jullie mij! Een kostbaar geschenk.

29 oktober 2013
Vandaag een compliment voor alle ondernemers die aan de slag zijn om het werk weer zo te organiseren dat we als mensen vanuit onze talenten met elkaar aan de slag kunnen met als resultaat geluk én groei. Met als mooie zichtbare voorbeelden de Slimste bedrijven van Nederland!

11 augustus 2013
Complimenten aan mijn vriendin Mirjam Bink, die zich met hart en ziel inzet voor ondernemendheid van mensen en een ondernemende Nederland. Go girl!

19 juni 2013
Een compliment aan Yoeke Nagel die mij vandaag een lief mailtje stuurde om te laten weten dat de school die wij voor onze bijzondere dochter hebben gekozen een goede plek is om veilig door te groeien. Dat helpt zo, dank je Yoeke!

2 juni 2013
Dank je wel Jan Vaessen voor het organiseren van de Dag van de Retoriek. Wat is het toch fijn om zo een dag met mooie mensen bijzondere verhalen uit te wisselen. En dan ook nog in dat fantastische witte kerkje in Gasselte.

23 mei 2013
Anke, dank je wel dat je je eigen verhaal steeds weer wilt vertellen. Mooi hoe jij kwetsbaar en wankelig durft te zijn. Je geeft ‘het beste van jezelf’ en dat is prachtig!

14 mei 2013
Een compliment aan al mijn collega’s die de afgelopen 24 uur de moed hebben gehad om over de grenzen van het nu en van henzelf te kijken en samen na te denken over een rijke missie voor een mooie toekomst.

26 maart 2013
Een compliment aan alle mensen die afgelopen vrijdag hebben mee gedaan met 8 uur overwerken voor het goede doel: de initiatiefnemers, de creatieven, de organisatoren, de sponsoren en de goede doel inbrengers. 3 continenten, 20 steden, 60 goede doelen, 60 oplossingen, 300 creatieven, 600 sterke verbindingen, 2400 uur. Nu al zin in 2014!

1 maart 2013
Compliment voor mij

23 februari 2013
Dank je wel Mattèo, voor de eenvoudige metafoor van de kopjes, als het gaat om het principe van geven en nemen, en flow. Ik zal hem overvloedig delen.

20 februari 2013
Een compliment aan onze gastheer afgelopen week in Gaschurn, Sietse Spaargaren, van Chatel. Wat heb jij ons een heerlijk vakantiegevoel gegeven, met je adviezen, ontbijten en drankjes, maar vooral je gezelligheid. Dank, daar knap je weer van op!

8 januari 2013
Een compliment aan mijn collega Einte Visser, vanwege de prachtige foto’s die hij van mij heeft gemaakt. Ik vind het verschrikkelijk om te moeten poseren voor een foto, maar hij heeft mij zo op mijn gemak kunnen stellen dat er werkelijk ontspannen foto’s van mij zijn uitgekomen, waarin ik mijzelf ook echt herken. Dank daarvoor.

24 november 2012
Dit compliment is voor de vrouw die vandaag werd beschreven als blijmoedig, creatief en optimistisch. Een vrouw met een heel groot hart, die de magie van overvloed altijd heeft begrepen: mijn lieve oma Rijnbeek. Ik hou van je, rust zacht!

13 november 2012
Deze kreeg ik van de studenten minor Ondernemerschap aan de HAN:
Complimenten
Na een gastcollege over ‘het beste uit mensen voor welvaart en welzijn’ (sociale innovatie). De sheets zijn te vinden op: www.syntens.nl

7 november 2012
Een groot compliment aan mijn collega Harald Feijth, die zich zo laat kennen, dat ik hem kan leren kennen voor het prachtige mens dat hij is. Harald, de kwetsbaarheid die je laat zien en het vertrouwen dat je daarmee uitstraalt is bijzonder mooi en fijn om te mogen ervaren. Blijf dit vooral doen, kanjer!

3 november 2012
Dank Ger, voor de prachtige complimentkaarten die je hebt gemaakt. Ze zorgen voor mooie en fijne momenten en laten mensen zichtbaar groeien.

21 oktober 2012
Lieve Anke, ik bewonder je doorzettingsvermogen om op je stip te blijven en jouw bereidheid om te leren als je er even van af wordt getrokken. Wees mild voor jezelf en hou vol.

14 oktober 2012
Een compliment aan juf Ilse, juf Ellen en Inge voor hun open houding en inzet voor onze dochter op school. Het is mooi om te ervaren dat als je een gezamenlijk doel hebt, er altijd een juiste route ontstaat om dit te realiseren. Dank jullie wel!

22 september 2012
Een compliment vanuit het diepste van mijn hart voor Joyce Ronda. Voor het aangeven van alle puzzelstukjes die ik nodig had om mijn eigen puzzel te leggen. Wat een bijzondere gave, en wat prachtig dat je die met mij en anderen wilt delen.

26 juni 2012
Een groot compliment aan mijn resourcemanager Astrid van der Vegt, voor het systeemgedoe en andere sh*t die ze bij mij weghoudt of overpakt, waardoor ik mij kan blijven focussen op mijn werk. Deze manager heeft werkelijk toegevoegde waarde. Thanx, kanjer!

10 juni 2012
Een compliment aan mijn vader voor het verwezenlijken van zijn droom voor de Maya kinderen in Guatemala, maar ook voor al die anderen die daar een bijdragen aanleveren: Tom, Gerard, Julio Garcia sr, Julio Garcia jr, Lilia, alle donateurs en nog vele meer.

15 april 2012
Een compliment voor alle secretaresses, en nu specifiek voor Tina Slooter, vanwege de enorme dienstverlenende houding en alle ondersteuning die zij levert. Door jou kan ik doen wat ik graag doe, en goed kan, en pak jij van mij over wat ik niet zo goed kan. En ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe fijn ik dat vind, dank je Tina.

29 februari 2012
Complimenten aan Colard Sjerps en Emile Glans van Essen voor hun tomeloze inzet voor een mooiere en duurzamere wereld. Colard vanuit de regio, Emile vanuit de gehele wereld. Laten we gewoon starten met Future Business Playground: schone technologieën voor een duurzame samenleving met welvaart en welzijn. Klasse, we doen graag mee!

15 januari 2012
Complimenten aan Eric de Waard en Jasper Jobse voor het geven en begeleiden van de basistraining Systemisch Werken. Wat doen jullie dat helder en fijn, een waardenvolle bijdrage aan mijn ontwikkeling. Dank daarvoor!

9 januari 2012
Complimenten aan Kees Pater, directeur eigenaar van Koekjesbakkerij Veldt, het Slimste bedrijf van Nederland 2011. Voor zijn openheid en eerlijkheid, en zijn bereidheid om zijn verhaal te delen over het worden en blijven van Slimste bedrijf. Dank je wel, Kees!

31 december 2011
2011 was een bijzonder jaar met voor mijzelf veel leerzame momenten. Ik wil alle mensen bedanken die mij iets hebben laten zien, waardoor ik kon genieten en groeien. Ik ben dankbaar voor alle mooie, ontroerende, frustrerende en lastige momenten, maar vooral voor de vele ontmoeting op hartniveau met bijzonder mooie mensen, dank voor het vertrouwen. Het is tijd om het jaar los te laten en in het magische jaar 2012 te stappen. Ik hoop ook jou (weer) op hartniveau te mogen ontmoeten!
Een bijzonder 2012 gewenst.

21 december 2011
Een groot compliment aan Axel Jansen van Jazo Zevenaar: voor de ruimte en het vertrouwen dat hij zijn mensen geeft, waardoor zij allen kunnen groeien en bouwen aan een mooiere plek om samen te werken. Maar ook een compliment omdat hij steeds weer bereidt is om zijn verhaal te delen met andere ondernemers, zodat ook anderen kunnen leren hoe je dit doet. Thanx, Axel!

14 december 2011
Compliment voor Miranda Beernink: voor haar drive om vanuit de MR als betrokken ouder een bijdrage te leveren aan een mooiere leerplek voor onze kinderen op de Julianaschool, en voor haar humor, waardoor zij scherpe observaties met een lach en luchtigheid op tafel kan leggen. Ik leer hier veel van, dank je Miranda!

25 november 2011
Dank je wel, Maria Mazarakis voor het organiseren van steeds weer bijzonder indrukwekkende inspiratiepodia vanuit Inspiratiehuis Arnhem. Door jou worden echte verhalen authentiek gedeeld en mooie verbindingen gelegd. #dankbaar

17 november 2011
Vandaag een compliment aan de kinderen in de klas van mijn dochter Anniek, omdat zij Anniek insluiten en steunen als ze dat nodig heeft, ook al is zij anders. Daar kunnen wij volwassenen nog een hoop van leren!

4 november 2011
Een compliment aan onze secretaresses van Syntens Arnhem voor de enorme berg werk die zij hebben verzet om de Energiedag 2011 soepel te laten verlopen. Dank je wel, dames.

12 oktober 2011
Een compliment aan Jan Vaessen voor zijn talent en drive om prachtige mensen in een groep bij elkaar te brengen en ze in de opleiding Retoriek te helpen persoonlijk te groeien. Een groot cadeau voor alle deelnemers.

29 september 2011
Het is tijd voor een groot compliment voor mijn algemeen directeur Piet van Staalduinen. Een compliment voor zijn lef om het collectief in onze organisatie de ruimte te geven om samen te op weg te gaan naar een nieuwe organisatievorm, waarin wij nog beter in staat zijn om Relevante Toegevoegde Waarde te leveren voor de BV Nederland. Ik vind het dapper, en een voorbeeld voor vele andere directeuren, omdat ik zie dat hij het spannend en moeilijk vindt. Maar hij gaat het wel aan, welliswaar met vallen en opstaan, maar dat doen wij allemaal.

19 juli 2011
Ik wil mijn waardering uitspreken naar alle lieve mensen die naar mij hebben gereageerd via mijn blog, Twitter, mail en persoonlijk. Dank je wel voor jullie feedback, support en aandacht. Ik hoop dat ik ooit naar elk van jullie op een even waardenvolle wijze kan bijdragen!

14 juli 2011
Ik wil mijn waardering uitspreken voor Jan Willem Bot (@janfromholland) voor zijn niet-aflatende, en heerlijk relativerende humor, waar ik steeds weer blij van word. Maar ook voor zijn moed om elke dag weer zichzelf te relativeren en te geloven dat het allemaal goed komt. Klasse: wat een vent, wat een vader voor zijn zoons!

11 juli 2011
Een compliment voor mij collega Sander, voor de zorg die hij nog steeds voor mij heeft (en ik af en toe even nodig heb). Dank je wel Sander.

2 juli 2011
Wat een prachtige en professionele musical “de Koning en ik” heeft Atelier Velp weer neergezet in de Schouwburg Arnhem deze dagen. Het is een mooi voorbeeld van een aantal mensen met grote passie voor musical en dans die samen met heel veel enthousiast kinderen en jongeren en werkelijk formidabele productie in elkaar weten te zetten. Joop van den Ende zou jaloers zijn. Alles klopt: licht, muziek, dansgroepen, acteurs, decors, maar vooral energie en plezier! Ik heb genoten en kijk nu al uit naar de volgende productie.

23 juni 2011
Vandaag maar eens een groot en zeer gemeend compliment naar al mijn collega’s bij Syntens, die elke dag met hart en ziel met hun werk bezig zijn. Collega’s die vol gaan voor resultaten bij hun klanten en die regelmatig echt het verschil maken. Top!

22 juni 2011
Een compliment aan mijn roeicoach Peter Paul. Hoewel veel mensen denken dat roeien een saaie en volgzame sport is, leert hij mij hoe ik lichaam en geest in een optimale cadans kan brengen en kan gaan afstemmen op de andere mensen in de groep. Samen breng je de boot in flow, en als dat lukt is dat kicken!

15 juni 2011
Goed gedaan, Tessa. Je portfolio van het eerste jaar is prachtig. Wat is het jaar snel gegaan en wat ben je gegroeid. En wat een mooi project heb je weer opgeleverd over hoe het is om gehandicapt te zijn.

12 juni 2011
Een groot compliment aan mijn ouders. Twee mensen die heerlijk van het leven genieten en er altijd zijn als je ze nodig hebt. Meer kun je je als kind niet wensen.

31 mei 2011
Complimenten aan Rob van Sprang voor zijn enorme enthousiasme en zijn power om zoveel mensen met kleine acties te verbinden dat er een groot event kan ontstaan: 19 juni LuchtKussenFeest in het Sonsbeekpark.

29 mei 2011
Hoera, onze dochter Anniek (10) heeft vandaag voor het eerst helemaal los gefietst. Voor haar een bijzonder grote overwinning. Go girl!

23 mei 2011
Dank je wel Henk-Jan Winkeldermaat voor het geweldige filmpje van de Energiedag 2010 http://www.vimeo.com/17894811. Ook nu nog, een half jaar later, brengt het nog steeds de energie van die dag terug. Tijd om aan de slag te gaan met de Energiedag 2011. We hebben er weer helemaal zin in!

22 mei 2011
Een compliment aan mijn dochter Anniek. Wat knap dat jij samen met mij jouw kamer hebt schoongemaakt en opgeruimd. Ik weet dat je het niet fijn vind als ik aan jouw spullen zit en alles verkeerd neer zet. Dappere meid!

20 mei 2011
Dank je wel Jos, dat je helemaal uit Almere naar Tiel kwam om gezellig samen met mij naar een ondernemer te gaan. Ik heb genoten!

17 mei 2011
Een groot compliment aan Anita van Tuijl en Carin van der Hoeven voor het organiseren van een fantastisch schoolkorfbaltoernooi vandaag bij Oost Arnhem voor de Julianaschool. Mijn kinderen hebben beide enorm genoten. Bedankt!

14 mei 2011
Dank je wel Peter Paul Lücker voor je geweldige inzet en betrokkenheid als coach, trainer en stuur van onze roeiploeg.

10 mei 2011
Een groot compliment aan Jan Vaessen en zijn prachtige cursus Retoriek. Jij hebt bijzonder mooie mensen met grote harten bij elkaar weten te brengen en weet ze ook nog te voeden zodat zij nog meer groeien. Grote dank!

4 mei 2011
Een compliment aan Eric de Waard voor zijn mooie blog over Stress en Vitaliteit. Die had ik zo nodig nu, thanx!
Exponentiële winststijging van 40% door investering in vitaliteit

30 april 2011
Dank je wel Peter, dat we het samen mogen doen!

19 april 2011
Dank je wel, Marijke en Jasper, voor jullie geduld om mijn worsteling aan te horen, jullie kritische vragen en jullie input om scherpe analyse waar het zit, en waar ook niet. Ik ervaar het als een voorrecht om met jullie te mogen samenwerken aan het upgraden van het innovatieve MKB. Thanx!

18 april 2011
Een compliment aan mijn collega Einte die de boodschap van Syntens weer formidabel heeft verbeeld in presentaties en mooie plaatjes!

15 april 2011
Complimenten aan Natasja, Pascal en Axel van Jazo voor hun geloof in hun mensen. Voor hun doorzettingsvermogen om innovatie van onderop werkelijk te gaan doen. Voor hun bereidheid om dit te willen delen met ambtenaren van EL&i en ons. Wat hebben jullie er een prachtig en duurzaam innovatief bedrijf van gemaakt!

14 april 2011
Een grote buiging voor Nils Roemen, Martijn Aslander, Fanny Koerts, Olga Louise en Abdul Advany voor de beweging die zij hebben ingezet met het initiëren van 7 Days of Inspiration. Uit de evaluatie bij ons in 026 bleek maar weer hoeveel wij allemaal geleerd hebben, welke nieuwe en diepe verbindingen zijn ontstaan en de gevolgen ervan steeds zichtbaar blijven worden, prachtig!

7 april 2011
Dank je wel, Liesbeth van Loon, voor de wijze waarop jij, al zo ontzettend veel jaren, jouw gevoeligheid en talenten inzet om anderen te coachen naar een betere en waardevollere werkplek.

6 april 2011
Een groot compliment aan schooldirecteur Arno voor zijn lef om als school kleur te gaan bekennen. Geen makkelijke weg, maar wel een route die, volgens mij, voor onze kinderen veel beter zal helpen om te leren leren en om op te groeien tot stabiele wereldburgers.

4 april 2011
Dank je wel Onno en Dinka voor de fijne ontmoeting vandaag weer na jaren. Goed om op dit moment weer met elkaar te verbinden. En dank je wel voor jullie waardenvolle vraag: ik ga er serieus over nadenken.

1 april 2011

Complimenten aan mijn collega’s José en Sandra voor hun dappere stap om deze zomer voor zichzelf te beginnen met Parbleu. Succes met jullie prachtige onderneming!

31 maart 2011

Complimenten aan mijn collega Alan Hameetman voor zijn geweldige projectmanagementcapaciteiten en het prima eindverslag dat hij heeft gemaakt over ons project MKB Krachtcentrale. Een prachtige prestatie!

30 maart 2011

Een groot compliment aan alle kinderen van de Julianaschool voor de prachtige Indonesische markt, de bijzondere voorstellingen en mooie presentjes die zij verkocht hebben voor het goede doel.

29 maart 2011

Dank je wel Jilles voor je enorme inzet als voorzitter van de MR op de Julianaschool. Zonder jou zouden wij niet zo goed kunnen functioneren als nu.

28 maart 2011

Dank je wel collega Frans dat ik ons waardenspel mocht uitproberen op ‘jouw’ ondernemers. En ondernemers bedankt voor jullie inzet, vertrouwen en feedback.

22 maart 2011

Een compliment aan mijn collega Anke Wiersma, die ondanks een gebroken voetbotje en herstellende van een burnout, weer vol passie met mij aan de slag is met onze visie op MensenWerk in een Nieuwe Arbeidsmarkt. Go girl!

21 maart 2011

Compliment aan de winkeliers in Oosterbeek die bereid zijn om werkelijk samen te gaan werken om een betere dorpskern te realiseren. Samen winnen jullie zeker.

18 maart 2011

Een compliment voor Juf Silvia, die enorm haar best doet om te leren en mijn dochter te ondersteunen in de klas. Dank je wel.

17 maart 2011

Complimenten aan Mark Veldpape, die steeds meer gefocust raakt en daardoor zijn talent steeds beter kan inzetten voor een mooiere wereld en betere bedrijven. Ga zo door Mark!

15 maart 2011

Dank je wel collega’s Niek en Ritha voor jullie incasseringsvermogen, geduld en vertrouwen in Anke en mijzelf. We gaan er iets heel moois van maken.

14 maart 2011

Een compliment aan Michiel Drijber voor zijn fantastische beweging met Iedereen Elke Dag Plezier. We gaan deze beweging samen met veel mooie mensen doorzetten naar een echte Klimaatverandering van de BV Nederland: samen, iedereen, relevant, met plezier!

Vanuit Kern-energie en met Crowd-power….

13 maart 2011

Vandaag een compliment voor mij autische dochter die een week wintersport heeft overleefd zonder al te veel gemopper, waardoor wij de ruimte hadden om heerlijk te skiën en te snowboarden. Dank je wel meid!

12 maart 2011

Een compliment aan mijn drie meiden, omdat ze het zo goed vol hebben gehouden, een hele dag in de auto.

11 maart 2011

Dank je wel, Maarten, Pim en Jorinde voor de fantastische en gezellige winterBBQ op de piste! La Douce Montagne: the place to be.

10 maart 2011

Complimenten aan Maarten en Willemijn van Auberge La Doucemontagne in Allemont (bij Alpe d’Huez) om hun gastvrijheid en gezelligheid. Een prima plek om je winter- of zomervakantie door te brengen, een gezellig hotel met een heerlijke keuken en fijn personeel. Top!

5 maart 2011

Complimenten aan mijn moeder die het een hele dag heeft volgehouden in de auto op weg naar de wintersport met ons en haar drie kleinkinderen. En dat is echt wel een opgave.

4 maart 2011

Een compliment aan Geert Jan Heusinkveld voor zijn ambitie om ondernemerschap in Uganda te stimuleren. Zou mooi zijn om de kennis en ervaring van Nederlandse MKB-ers voor ondernemers in Uganda te ontsluiten.

3 maart 2011

Een compliment aan de mensen van Jazo in Zevenaar en met name aan Pascal, Natasja en Axel. Voor hun energie, positieve aandacht en doorzettingsvermogen om van het bedrijf een mooie en fijne werkplek te maken en zo met hun producten een bijdrage kunnen leveren aan een betrouwbaar energienetwerk in Nederland. Ga door en verlies de moed niet!

2 maart 2011

Vandaag een groot compliment aan Eric de Waard, voor de bijzondere stadsopstelling die hij vandaag mogelijk heeft gemaakt in het kader van 7 Days of Inspiration. Daarin werd weer eens mooi zichtbaar hoe belangrijk het is om zowel de lichte zijde als de donkere zijde te accepteren en met liefde te benaderen. Dank je wel voor dit prachtige inzicht.

1 maart 2011

Op complimentendag gaat mijn compliment uit naar alle mensen die op een of andere manier een bijdrage leveren aan 7 Days of Inspiration. Goed gedaan allemaal!

28 februari 2011

Een compliment voor Francien van de Boomen, voor een mooi gesprek en fijne verbinding en heerlijke Latte Macchiato!

25 februari 2011

Een compliment voor mijn zeer gewaardeerde collega Alan Hameetman, omdat hij zo’n positieve instelling heeft, ik altijd op hem kan bouwen en hij zo heerlijke anders is dan ik. Hij is een enorm aanvullende kracht als tegenpool van mijn passie, maar ook ongeduld, van mijn dynamiek, maar ook slechte luisteren. Fijn, zo samen te mogen werken!

24 februari 2011

Mijn compliment gaat vandaag uit naar een bijzondere en betrokken onderneemster: Mirjam Bink van I-Recruiting. Een onderneemster die steeds zoekt naar verbinding, vernieuwing en uitdaging, maar tegelijkertijd zorg draagt voor de mensen om haar heen: haar medewerkers, andere ondernemers en haar gezin. Een Top Meid!

23 februari 2011

Vandaag wil ik een compliment maken aan juf Sjoukje, de juf van mijn bijzondere dochter Anniek. Een compliment, omdat zij heel bewust aan het experimenteren is hoe zij alle kinderen in haar klas hun eigen aandacht en waardering kan geven. En omdat zij bij Anniek balans heeft gezocht tussen ‘anders mogen zijn’ en ook ‘in ontwikkeling blijven en kunnen groeien.’ Dank daarvoor. Succes in je nieuwe klas!

22 februari 2011

Complimenten aan Joost Nellen van Jonge Honden en Etiënne Kreutzer van P2B. Twee goeie jonge arbeidskrachten, die een mooie bijdrage leveren aan het vernieuwen en verbeteren van onze werkzame wereld door hun creativiteit en flexibliteit inzetten. Leve de jonge generatie, we hebben jullie nodig. Ga zo door, allebei!

21 februari 2011

Complimenten aan Saskia de Smidt voor haar inzet om Organisatie Innovatie op de overheidsagenda te houden bij het Ministerie van EL&I. Klasse, ga zo door!

20 februari 2011

Een groot compliment aan mijn vader, die morgen weer naar Guatemala vertrekt om de projecten van zijn stichting Famecon1 te bezoeken. Hij investeert hiermee kleinschalig in de ontwikkeling en basiseconomie van een aantal Maya-gezinnen en hun kinderen: www.famecon1.com