Energiedag 2011

Filed in slimmer werken by on 14 september 2011 0 Comments

Beste lezers

Ja, ik ben er weer! En de volgende blog is al in de maak. Maar eerst wil ik jou uitnodigen voor de 3e Energiedag van de MKB Krachtcentrale op 3 november op Industrie Park Kleefse Waard in Arnhem. Voor wie het nog niet kent: wij organiseren de Energiedag om ondernemers te laten zien wat er aan het veranderen is in deze hectische wereld en hoe zij concreet aan de slag kunnen met het mooier en beter maken van hun organisatie. Een dag in het teken van sociale innovatie in het MKB. Tijdens deze dag zijn er inspirerende sprekers als Jan Bommerez, belevingsworkshops waarin je kunt ervaren hoe je aan de slag kunt, de verkiezing van het Slimste bedrijf van 2011 en nog veel meer.

Hier vast een impressie van de Energiedag 2010:

Wil jij meer weten of ook komen? Kijk dan op: de website van de MKB Krachtcentrale en schrijf je in!

Tot 3 november!

Tags: , , , , ,

Geef een reactie