MKB Krachtcentrale

Filed in nieuwe tijd, posruptive change by on 27 september 2009 0 Comments

Ben jij die ondernemer die zijn bedrijf op een nieuwe manier naar de toekomst wil leiden? Wil jij ook wel eens een dag ervaren hoe het zou kunnen zijn om te werken vanuit passie, eigen kracht en inspiratie? En wil je ontdekken wat de jullie eerste stap daarnaar toe kan zijn? Kom dan op 12 november naar de MKB Krachtcentrale in Radio Kootwijk, samen met één van jouw medewerkers.

Stap een dag in de toekomst en ervaar wat dat voor jou en jouw bedrijf kan opleveren aan voldoening, trots, energie en winst. Een dag zonder belemmeringen, echt en open allerlei mogelijkheden zien, afkijken, zelf doen, na doen, doormaken, … alles mag, niets hoeft. Vind je eigen weg en snelheid in een nieuwe tijd met nieuwe oplossingen. En ontdek dat er meer mogelijkheden zijn dan je vooraf dacht. Ontdek hoe jouw bedrijf gemotiveerder, zelfsturender, effectiever en prettiger kan worden.
Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Wij, collega’s en ik, organiseren dit evenement, omdat wij zelf niet meer willen werken vanuit controle en macht, maar vanuit voldoening en eigen kracht. Wij ervaren dat we ons in een overgangsperiode bevinden. Een tijd waarin de veranderingen zich heel snel achter elkaar opvolgen, de technologie versneld zorgt voor transparantie en verbinding, er daardoor enorm veel nieuwe mogelijkheden en kansen ontstaan, maar tegelijkertijd alle oude manieren van werken en ondernemen sterk onder druk staan. We komen in een tijd die rationeel niet meer te volgen is, en al helemaal niet meer controleerbaar en beheersbaar. Dit vraagt van ons als mensen en van onze organisaties dat we meer vanuit intuïtie en kracht gaan werken en er op gaan vertrouwen dat dit tot de juiste beslissingen leidt. Wij, ik en mijn collega’s, zijn nu zelf ook in deze nieuwe tijd gestapt en zijn aan het ontdekken hoe je vanuit je eigen kracht en vanuit vertrouwen in elkaar, tot nieuwe en andere resultaten kunt komen. En wij ervaren ook zelf hoe dit tegenkrachten ontketent (weerstanden) die groter worden naarmate onze eigen krachten en vertrouwen groeien.
Wij willen MKB ondernemers graag meenemen op onze reis. Wij willen ze laten ervaren hoe het anders kan, met als droom dat er binnen een aantal jaren veel meer bedrijven zijn, waarin mensen vanuit eigen kracht en met heel veel plezier een waardenvolle bijdrage leveren, die effectiever en veel leuker is dan ze nu doen. Bedrijven waarin ondernemers weer bezig zijn met ondernemen en kansen creëren, en niet met controleren en politieagent spelen. Ga jij met ons mee op reis?

Kom naar de MKB Krachtcentrale!

Tags: , , , ,

Geef een reactie