Boeklancering: Klein is het nieuwe groot

Filed in nieuwe tijd by on 14 maart 2013 0 Comments

Wie had dat ooit gedacht? Ik niet. Ik wilde het al heel lang, maar kon het niet. Ik kan prima schrijven, maar een boek ervan maken, dat lukte maar niet. Tot ik hulp kreeg van mijn collega Herlinda Blokker.

En afgelopen vrijdag, op internationale vrouwendag 8 maart 2013 hebben Anke en ik beide ons eerste boek gelanceerd. Anke met als titel “De mens centraal in de nieuwe economie” en ik “Klein is het nieuwe groot“.  Met onze ouders en partners in de zaal, maar ook collega’s en een heel aantal ondernemers, mochten wij vertellen waarom wij beide onze boeken hebben geschreven. Om een verhaal te vertellen, onze droom, van een wereld waarin we samen werken vanuit onze talenten, iedereen mee mag doen, de Mens Centraal staat en Klein het nieuwe Groot is.

boekjes

Als je op de boekjes klikt kun je een stukje van de boeklancering terugzien

We vonden het beide enorm spannend, want al die mensen kwamen voor ons. Dat voelt raar, omdat onze droom niet over ons moest gaan, maar over de boodschap en over ons allemaal. Het werd een bijzondere en feestelijke middag, met veel warme en liefdevolle reacties, zelfs een paar tranen van de papa’s en de mama’s. Bedankt voor al die heerlijke aandacht, wij voelen ons zeer vereerd dat dit kan en mag. En zoals Anke al zei: “wij hebben genoten, misschien doen we het nog wel eens;-))!”

En hiermee sloot ik mijn verhaal af: nog een keer het Indiase jongetje dat begrijpt dat je grote ambities moeten hebben en dan gewoon met veel plezier de eerste kleine stap mag zetten. Vanuit je vertrouwen in de ander… Klein is het nieuwe Groot.

India2

Als je een van de boekjes of beide gratis wilt downloaden of bestellen? Ga dan naar https://www.carolinerijnbeek.nl/index.php/klein-is-het-nieuwe-groot/

Tags: , , , , ,

Comments (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Eric de Waard schreef:

    Wow, wat een mooie prestatie, en wat een mooi verlangen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, ik lees je blogpost altijd met veel plezier en zie uit naar de volgende.

Geef een reactie