Create More Impact

Filed in nieuwe tijd, slimmer werken by on 30 oktober 2010 0 Comments

Misschien heb je het deze week al voorbij zien komen: Create More Impact. Een prachtig initiatief van onder andere Abdul Advany. Een online conferentie waar 60 sprekers, 60 seconden gedurende 6 dagen over 6 onderwerpen spreken. Elke dag 10 minuten inspiratie over de thema’s slimmer werken, kennis delen, klantparticipatie, open innovatie, creativiteit en leiderschap. Laat je inspireren!

En ik mocht zelf afgelopen donderdag mijn bijdrage leveren aan Open Innovatie. Heel leuk om te doen, maar ook vreselijk eng. Zet mij maar voor zaal met mensen en ik sta in mijn kracht, maar zet een camera voor mijn neus en de zenuwen schieten er in. Alsof ik even mij zelf niet mee ben, maar goed: de boodschap is gemeend en laten we hopen dat dat wordt opgepikt.

Wat mooi is om te zien, hoe je met relatief weinig middelen en tijd veel impact kunt hebben en veel mensen kunt bereiken. Ik heb echter wel ontdekt dat ik volgende keer toch echt op zoek ga naar een cameraman/vrouw met professionele apparatuur, want hoewel de huidige digitale camera’s prima zijn voor een kinderfeestje of familie-uitje, is met name de geluidskwaliteit toch wel onder de maat. Weer wat geleerd!

Dank je wel Adbul en consorten voor dit prachtige initiatief!

And let’s Create some More Impact!

Tags: , , , , , , ,

Comments (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rijnbeek schreef:

    Caroline,
    De meeste managers zijn niet (nog) in voor flexibel werken. Medewerkers meer vertrouwen geven kost tijd. Kun je in een overgangsfase naar echt flexibel werken met afspraken over inhoud en eindtijd van een klus en de werknemer vrijlaten wanneer hij deze uitvoert?
    Groeten

Geef een reactie