Ik heb een droom…

Filed in nieuwe tijd by on 24 mei 2016 0 Comments

Ik droom van een wereld waarin wij allemaal de beste versie van onszelf mogen zijn. Ik droom van organisaties waar ik/wij, vanuit deze beste versie van onszelf, mogen bijdragen aan zinvolle missies en doelen. Waarin wij elkaar uitdagen, aanmoedigen en steunen. Want….

Mijn giften zijn:

  • inzicht in richting en beweging naar een zinvolle toekomst voor jou en jouw organisatie
  • positieve energie en aanmoediging om de uitdagingen aan te gaan
  • vragen die jou/jullie laten ervaren hoe jij jouw zelfoplossend vermogen, jouw zelfhelend vermogen en jouw zelfmotiverend vermogen vergroot.

Als je mijn giften kunt gebruiken en wilt bijdragen aan deze droom, nodig ik je van harte uit om met mij te verbinden.

Tags: ,

Geef een reactie